Moederdieren vangen

International Poultry Services heeft veel ervaring met het laden van moederdieren. Deze kunnen het beste geladen worden met een (knik)loader. Dit geeft als grootste voordeel dat er rust in de stal blijft, zodat het pluimvee niet wordt opgejaagd waardoor de kans op zowel schade aan vleugels en poten als dooddrukken sterk wordt verminderd. Ook een aangepaste stalverlichting kan hieraan bijdragen. Het welzijn van de dieren staat bij ons voorop.

Onze medewerkers kunnen in een constant tempo doorwerken om op deze manier snel en efficiënt uw gehele stal uit te laden. Het is wel van belang dat de gangen van de stal begaanbaar zijn i.v.m. de afmetingen van de (knik)loader. Daarom is het ook hier belangrijk om een goede planning en duidelijke afspraken te maken. Vandaar de aanwezigheid van de voorman op locatie zodat snelle communicatie plaats kan vinden. Wij geven u graag advies.

Interesse om samen te werken?

Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen

Ons werkgebied

International Poultry Services (IPS) verricht werkzaamheden in heel Nederland, België, de Duitse (o.a. Nordrhein-Westfalen) en Franse grensstreek. Dankzij een geografische spreiding van onze vangploegen is er altijd een IPS uitvalsbasis bij u in de buurt. Zo houden we de reisafstand voor onze vangploegen minimaal en zijn ook onze voorrijkosten concurrerend. Bijgevoegde landkaart geeft een impressie van de diverse uitvalsbasissen van IPS.

Over IPS

International Poultry Services (IPS) is uw specialist in het lossen, vangen en verladen van pluimvee zoals vleeskuikens, moederdieren, legkippen en kalkoenen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, hygiëne en diervriendelijkheid staan bij ons voorop.