Loader werkzaamheden

Naast het verladen van bedrijfspluimvee biedt International Poultry Services ook loader werkzaamheden aan. Denk hierbij aan het ter beschikking stellen van een (knik)loaders, desgewenst met of zonder chauffeur. Voor het uitrijden van de kratten met pluimvee wordt gebruik gemaakt van (knik)loaders. We hebben de ervaring dat het merendeel van het pluimvee het best in het duister / donker geladen kunnen worden, dit om de rust in de stallen te bewaren. Vandaar dat de (knik)loaders voorzien zijn van specifieke laadverlichting.

Ook voor het mestschuiven na afloop worden de (knik)loaders ingezet. Uiteraard wordt vervolgens alles grondig schoongemaakt. IPS hecht grote waarde aan hygiëne en voedselveiligheid. Zodoende dat de gebruikte (knik)loaders ter plekke worden gereinigd zodat er geen ziektes kunnen worden overgebracht naar een ander pluimveebedrijf. Naast (knik)loaders beschikt IPS over eigen verreikers en vrachtwagens met chauffeur. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse om samen te werken?

Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen

Ons werkgebied

International Poultry Services (IPS) verricht werkzaamheden in heel Nederland, België, de Duitse (o.a. Nordrhein-Westfalen) en Franse grensstreek. Dankzij een geografische spreiding van onze vangploegen is er altijd een IPS uitvalsbasis bij u in de buurt. Zo houden we de reisafstand voor onze vangploegen minimaal en zijn ook onze voorrijkosten concurrerend. Bijgevoegde landkaart geeft een impressie van de diverse uitvalsbasissen van IPS.

Over IPS

International Poultry Services (IPS) is uw specialist in het lossen, vangen en verladen van pluimvee zoals vleeskuikens, moederdieren, legkippen en kalkoenen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, hygiëne en diervriendelijkheid staan bij ons voorop.