Vleeskuikens vangen

International Poultry Services biedt verschillende diensten aan. Zo zijn wij gespecialiseerd in het vangen en verladen van vleeskuikens. In de vleeskuikensector is een strakke planning van groot belang. Omdat alle vleeskuikenhouders volgens een vaste cyclus van gemiddeld 7 weken laden, is nauw contact tussen de pluimveehouder, IPS, de slachterijen en transporteur heel belangrijk. IPS heeft hier vele jaren ervaring in en werkt met heldere, op maat gemaakte planningen. De laadploegen bestaan uit gemotiveerde, ervaren medewerkers en worden altijd vergezeld door een meewerkend voorman, die tevens als vast aanspreekpunt geldt.

Wij verzorgen het laden van A tot Z zodat u, als pluimveehouder, niet aanwezig hoeft te zijn tijdens onze werkzaamheden en zich kunt richten op andere verplichtingen binnen het bedrijf. Indien gewenst bieden we ook (knik)loaders met chauffeur aan. Of alleen chauffeurs als uw bedrijf zelf over een (knik)loader beschikt. De (knik)loaders worden gebruikt voor het uitrijden van de kratten met vleeskuikens en eventueel voor het mestschuiven na afloop. Uiteraard wordt alles schoon achter gelaten.

Interesse om samen te werken?

Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen

Ons werkgebied

International Poultry Services (IPS) verricht werkzaamheden in heel Nederland, België, de Duitse (o.a. Nordrhein-Westfalen) en Franse grensstreek. Dankzij een geografische spreiding van onze vangploegen is er altijd een IPS uitvalsbasis bij u in de buurt. Zo houden we de reisafstand voor onze vangploegen minimaal en zijn ook onze voorrijkosten concurrerend. Bijgevoegde landkaart geeft een impressie van de diverse uitvalsbasissen van IPS.

Over IPS

International Poultry Services (IPS) is uw specialist in het lossen, vangen en verladen van pluimvee zoals vleeskuikens, moederdieren, legkippen en kalkoenen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, hygiëne en diervriendelijkheid staan bij ons voorop.