Vleeskuikens vangen (machinaal)

Naast handmatig laden, heeft International Poultry Services ook de mogelijkheid om vleeskuikens te vangen met een laadmachine. Naast meer dan 20 laadploegen, beschikt IPS namelijk ook over een aantal laadmachines. Wij kiezen hiervoor, omdat wij met deze halfautomatische wijze van laden de ontwikkelingen op dit gebied kunnen blijven volgen en hier actief aan blijven bijdragen. Wanneer de vleeskuikens machinaal worden geladen, wordt de laadmachine ruim van te voren naar de locatie gebracht.

Een specialistisch team, bestaande uit een opgeleide machine operator en enkele pluimveevangers, zorgt er vervolgens voor dat de laadmachine met de juiste afstellingen en in het juiste tempo door de pluimveestal beweegt. Nadat alle vleeskuikens zijn geladen, wordt de laadmachine schoongespoten en opgehaald. IPS hecht grote waarde aan hygiëne en voedselveiligheid, zodat er geen ziektes kunnen worden overgebracht naar een ander pluimveebedrijf.

Interesse om samen te werken?

Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen

Ons werkgebied

International Poultry Services (IPS) verricht werkzaamheden in heel Nederland, België, de Duitse (o.a. Nordrhein-Westfalen) en Franse grensstreek. Dankzij een geografische spreiding van onze vangploegen is er altijd een IPS uitvalsbasis bij u in de buurt. Zo houden we de reisafstand voor onze vangploegen minimaal en zijn ook onze voorrijkosten concurrerend. Bijgevoegde landkaart geeft een impressie van de diverse uitvalsbasissen van IPS.

Over IPS

International Poultry Services (IPS) is uw specialist in het lossen, vangen en verladen van pluimvee zoals vleeskuikens, moederdieren, legkippen en kalkoenen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, hygiëne en diervriendelijkheid staan bij ons voorop.