Legkippen vangen

Omdat veel pluimveebedrijven steeds groter worden nemen de te laden aantallen voor het laden van oude legkippen fors toe. IPS kan dit uitstekend voor u verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het laden van grote aantallen (leg)kippen. Ook verzorgen wij het laden van scharrel- en volièrekippen. We hebben de ervaring dat deze het beste in het duister/donker geladen kunnen worden, eventueel met specifieke laadverlichting.

Dit om de rust in de stallen te bewaren. Ieder pluimveebedrijf is uniek en vereist wellicht een specifieke aanpak en laadmethode. Vandaar dat we graag persoonlijk kennis met u willen maken om uw situatie ter plekke te bekijken en de wensen en mogelijkheden met u te bespreken.

Interesse om samen te werken?

Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen

Ons werkgebied

International Poultry Services (IPS) verricht werkzaamheden in heel Nederland, België, de Duitse (o.a. Nordrhein-Westfalen) en Franse grensstreek. Dankzij een geografische spreiding van onze vangploegen is er altijd een IPS uitvalsbasis bij u in de buurt. Zo houden we de reisafstand voor onze vangploegen minimaal en zijn ook onze voorrijkosten concurrerend. Bijgevoegde landkaart geeft een impressie van de diverse uitvalsbasissen van IPS.

Over IPS

International Poultry Services (IPS) is uw specialist in het lossen, vangen en verladen van pluimvee zoals vleeskuikens, moederdieren, legkippen en kalkoenen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, hygiëne en diervriendelijkheid staan bij ons voorop.