Kalkoenen

Kalkoenen laden is een vak apart. De professionals van IPS beheersen deze discipline echter als geen ander. Ons personeel is erop getraind om voor rust in de stal te zorgen. Dit is bij kalkoenen nog belangrijker dan bij ander pluimvee, omdat kalkoenen snel kunnen stikken als ze in de verdrukking komen. Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden die IPS u kan bieden op dit gebied?

Interesse om samen te werken?

Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen

Ons werkgebied

International Poultry Services (IPS) verricht werkzaamheden in heel Nederland, België, de Duitse (o.a. Nordrhein-Westfalen) en Franse grensstreek. Dankzij een geografische spreiding van onze vangploegen is er altijd een IPS uitvalsbasis bij u in de buurt. Zo houden we de reisafstand voor onze vangploegen minimaal en zijn ook onze voorrijkosten concurrerend. Bijgevoegde landkaart geeft een impressie van de diverse uitvalsbasissen van IPS.

Over IPS

International Poultry Services (IPS) is uw specialist in het lossen, vangen en verladen van pluimvee zoals vleeskuikens, moederdieren, legkippen en kalkoenen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, hygiëne en diervriendelijkheid staan bij ons voorop.